Tijdens de Ronde van Rozenburg kun je als wielerliefhebber meedoen aan

  • MTB Wedstrijden
  • Wielerkampioenschap Rozenburg
  • Dikke Banden Races

Lees hieronder verder

 

MTB wedstrijden

  • Jeugd MTB cat. 0 & 1
  • Jeugd MTB cat. 2 & 3
  • Jeugd MTB cat. 4 & 5
  • Cat. 6 & 7 en Open Klasse
  • Pro Open H / D / Nwl / Jun

 

WIELERKAMPIOENSCHAP ROZENBURG

Het is koers in Rozenburg! Ervaar nu zelf de adrenaline als je demarreert, de pijn als het peloton op een lint wordt getrokken en de trots als je de finishlijn passeert… Dit is dé Rozenburgse wielerkoers voor niet-licentiehouders. Krijg jij straks de kussen van de rondemiss?

Het Wielerkampioenschap is een gezellige wielerwedstrijd voor de renners die geen licentie hebben, de zogenoemde funklasse. De race is zeer laagdrempelig en voor iedereen geschikt, mannen en vrouwen v.a. 17 jaar.

 

DIKKE BANDEN RACES VOOR DE JEUGD

Ben je tussen de 7 en 12 jaar, dan kun je in de Rabo Dikke Banden Race laten zien hoe hard je kunt fietsen. De wedstrijd gaat over het echte wielerparcours. De jurybus, de speaker, het startpistool, het Rabo start/-finishdoek…alles is er. Er ligt een startnummer en een helm voor je klaar. Dus pak je fiets en doe mee!

Je rijdt op je eigen fiets tegen leeftijdsgenootjes in de categorieën 7/8 – 9/10 – 11/12 jaar. Jongens en meisjes rijden apart voor de prijzen.  Het is net een echte wielerwedstrijd: er is een startschot, enthousiast publiek moedigt je aan en natuurlijk worden de nummers 1, 2 en 3 gehuldigd op het erepodium met de rondemissen.

En wist je dat je ook mee kunt doen aan de Kids Obstacle Run eerder op de dag? We hebben speciaal voor jou genoeg tijd tussen het hardlopen en fietsen gepland, zodat je aan allebei mee kunt doen.

 

Inschrijven

Het is niet mogelijk in de schrijven voor de Ronde van Rozenburg. Op dit moment is er geen datum voor de eerstvolgende Ronde van Rozenburg bekend. Normaliter is dat de 2e zaterdag van juni, maar in het corona-tijdperk waarin we leven zijn veel dingen onzeker.