Leuk dat je mee wilt doen aan de Ronde van Rozenburg!

Ben je hardloper, dan kun je je inschrijven voor het LOXAM Stratenloopcircuit waar de Stratenloop Rozenburg onderdeel van is. Het is een serie van 6 leuke hardloopwedstrijden in en rond Rotterdam. Er is een wedstrijdcircuit en een prestatiecircuit. Schrijf je in één keer in, dan krijg je een leuke korting en een gratis running shirt cadeau. Klik op de link voor meer info.

Algemene voorwaarden

– De voor-inschrijving is geopend t/m 6 oktober 2019

– Er is een early bird tarief.

– Tot en met 20 september 2019 kun je annuleren en vind restitutie van het inschrijfgeld plaats onder aftrek van € 2,50 administratiekosten. Annuleren doe je door een mail te sturen aan info@wprotterdam.nl.

– Na 20 september mei a.s. worden alle startnummers en andere zaken besteld en is restitutie niet meer mogelijk.

– Door in te schrijven geef je de organisatie (WPR) toestemming om gemaakt beeldmateriaal te gebruiken in promotionele uitingen van haar evenementen. Lees onze gehele privicy police onder ‘contact’ in de menubalk.

– Deelname is op eigen risico. De organisatie is niet aansprakelijk voor diefstal of verlies van uw eigendommen op of rond het evenemententerrein. Houd uw spullen goed in de gaten en laat waardevolle spullen niet onbeheerd achter.