Het is feest in Rozenburg! Of je jeugdig bent of allang volwassen, iedereen kan meesporten tijdens de Ronde van Rozenburg. Maar … het is ook ontzettend leuk om te komen kijken als je niet zo van sport houdt! Je maakt een rondje over de kermis, kijkt je ogen uit bij Rozenburg on Wheelz en daarna kom je even bij met een lekker drankje op één van de terrassen. En er is de hele dag muziek met bands en artiesten. Iedereen weet het: is het de dag van de Ronde van Rozenburg? Dan is het feest in in het dorp!

KERMIS
Op de Rozenburgse kermis vind je de leuke attracties. Wat te denken van de Heart Breaker, Lucky Cranes, Underground, Autoscooter, Turbo Polyp, Pusher, Schiettent, Draaimolen, Bussen gooien, en natuurlijk de snoepkraam…het kan niet op met al die toffe attracties!

ROZENBURG ON WHEELS
Vet getunde auto’s, de hele Jan van Goyenstraat staat er mee vol. Dit jaar is het thema ‘special light effects’.

ROZENBURG DANCE!
Als de bands van het middagprogramma de laatste noten hebben gespeeld is het podium het domein van de Rozenburgse dansers. Hippe moves op vette beats, de ene choreografie na de andere, het kan niet op. Je zult er versteld staan! Rozenburg Dance vind je op het Raadhuisplein.

MUZIEK
Van vroeg in de middag tot ’s avonds klinken toffe beats in Rozenburg. Het muziekprogramma is sinds vorig jaar in een nieuw jasje gestoken. Beleef het mee! De bands en artiesten vind je op de pagina ‘Muziek‘ van deze site. De DJ en band spelen de pannen van het dak. Wie dat dan zijn…? Houd onze Facebookpagina en deze site in de gaten. We laten je nog even in spanning en maken ze één voor één bekend!