Het is feest in Rozenburg! Of je jeugdig bent of allang volwassen, iedereen kan meesporten tijdens de Rabo Ronde van Rozenburg. Maar … het is ook ontzettend leuk om te komen kijken als je niet zo van sport houdt! Je maakt een ritje op de kermis, kijkt je ogen uit bij Rozenburg on Wheelz, snuffelt naar koopjes op de braderie en daarna kom je even bij met een lekker drankje op één van de drie terrassen. En er is de hele dag muziek op het podium met bands en artiesten. We zeiden het al: zaterdag 9 juni? Dat is FEEST in Rozenburg!

KERMIS
Op de Rozenburgse kermis vind je de leuke attracties. Wat te denken van de Heart Breaker, Lucky Cranes, Underground, Autoscooter, Turbo Polyp, Pusher, Schiettent, Draaimolen, Bussen gooien, en natuurlijk de snoepkraam…het kan niet op met al die toffe attracties!

ROZENBURG ON WHEELS
Vet getunde auto’s, de hele Jan van Goyenstraat staat er mee vol. Wil je meer weten over deze show met meer dan 150 auto’s? Klik dan snel op de event-pica hieronder!

BRADERIE
Nu de verbouwing van het Raadhuisplein vorig jaar is afgerond, kan nu de braderie tijdens de wielerronde gelukkig weer doorgaan. Je moet zeker even een rondje lopen, want er zijn hele leuke kramen met speciale aanbiedingen!

ROZENBURG DANCE!
Als de bands van het middagprogramma de laatste noten hebben gespeeld is het podium het domein van de Rozenburgse dansers. Hippe moves op vette beats, de ene choreografie na de andere, het kan niet op. Je zult er versteld staan! Rozenburg Dance begint om 18.00 uur op het Raadhuisplein.

MUZIEK
Van vroeg in de middag tot ’s avonds laat klinken de toffe beats in Rozenburg. Het muziekprogramma is sinds vorig jaar in een nieuw jasje gestoken. Beleef het mee! De bands en artiesten vind je op de pagina ‘Muziek‘ van deze site. De DJ en topband van de avond spelen de pannen van het dak. Wie dat dan zijn…houd onze Facebookpagina en deze site in de gaten. We laten je nog even in spanning en maken ze één voor één bekend!